Value Added Logistics

Value Added Logistics

Bent u voor uw bedrijf op zoek naar Value Added Logistics? Wij kunnen garant staan voor een inzichtelijk en beheersbaar onderhoud aan uw winkelinventaris.

Wat houdt Value Added Logistics voor uw bedrijf in?

Heeft u een retailbedrijf? Is uw bedrijf gevestigd in Nederland of België? En bent u op zoek naar één leverancier voor uw winkels? Dan willen wij u graag van dienst zijn. Laat A-B Transport Service uw Value Added Logistics regelen, dan bent u verzekerd van het goed en snel uitvoeren van de volgende taken:

  • Het oplossen van kleine storingen aan veiligheidspoort of kassa;
  • Het repareren of vervangen van onderdelen. Bijvoorbeeld van stellingen, kasten, windmasters, verlichting enz.;
  • Uitrol winkelbreed van een nieuw product: zowel bezorgen als plaatsen;
  • Signaleren en inventariseren van toekomstig onderhoud;
  • Een registratiesysteem, waarbij uw onderhoudskosten inzichtelijk en beheersbaar zijn.

 

Wat kan A-B Transport Service uw bedrijf nog meer bieden?

Naast Value Added Logistics bieden wij Optimised Logistics; koeriersdiensten. Wij zorgen voor een snelle en veilige transport, zonder overslag en tussenstops. Dankzij meer dan 35 ervaren chauffeurs en een groot wagenpark kunnen wij bijna alle transporten realiseren. Of u nu een klein pakket bezorgd wil hebben, of een transport met bijzondere afmetingen, wij kunnen u hierbij helpen.

In ons wagenpark hebben wij vele vervoerssoorten, zodat wij passend vervoer kunnen regelen voor uw opdracht:

 

Waar staat A-B Transport Service voor?

Wat wij belangrijk vinden, is dat we groot geworden zijn door klein te blijven. Onze klanten hebben contact met één planner. Zo is er meer tijd en aandacht, waardoor waardevolle details in het transport beter naar voren komen zodat u weet waar u aan toe bent. A-B Transport Service heeft altijd een oplossing. Daarbij geldt; afspraak is afspraak. U kunt er bij ons van op aan dat uw transportopdracht tot in de puntjes goed geleverd wordt. Veiligheid, snelheid en kwaliteit staan daarbij voorop.

Contact

Wilt u gebruikmaken van onze dienst Value Added Logistics? Vul het contactformulier in, zodat wij op korte termijn met u in gesprek kunnen. U kunt ons ook telefonisch bereiken op nummer 0413-335233.

Contactformulier