Transportbedrijf

Transportbedrijf

Als erkend transportbedrijf staan wij voor het verzorgen van sneltransport, internationaal transport en VAL (Value Added Logistics). U kunt bij ons terecht voor zowel grote- als kleine transporten. Door de jaren heen hebben wij al vele transportopdrachten mogen verzorgen voor onze klanten. Hierbij staan de volgende kernwaarden centraal: professionaliteit, meedenken in maatwerk, persoonlijk en ”afspraak is afspraak”.

Value Added Logistics wordt steeds vaker uitbesteed door retailbedrijven aan echte specialisten. Zoekt u een ervaren partner voor een inzichtelijk en beheersbaar onderhoud aan uw winkelinventaris? A-B Transport Service biedt de oplossing!

Transport op maat

Sinds 1999 verzorgt A-B Transport Service als transportbedrijf het vervoer voor haar klanten. Wij bieden een uitgebreid wagenpark voor een diversiteit aan transportopdrachten. A-B Transport Service is groot geworden door klein te blijven. Onze persoonlijke manier van werken zorgt voor:

  • 24/7 bereikbaarheid;
  • Verzekering van het transport volgens AVC- en CMR voorwaarden;
  • Duidelijke en overzichtelijke afspraken;
  • Snelle en zekere afhandeling van uw transportopdracht.

 

Internationaal transport

Wilt u een vracht over de grens laten bezorgen? Geen probleem! Wij verzorgen het internationale transport tot in de details. U bent ook bij internationaal transport verzekerd van exclusiviteit in het transport. Zo rijden wij het transport alleen voor uw transportopdracht en vinden er tussentijds geen overslag of stops plaats. Ook zorgen we voor een goede afhandeling bij de douane. Kortom: met A-B Transport Service kiest u voor een betrouwbaar en veilig transport, in binnenland en buitenland.

Schakel A-B direct in als koeriersdienst

Wilt u A-B Transport Service als koeriersdienst inschakelen? Vraag direct een offerte aan door contact met ons op te nemen. Natuurlijk staan wij ook voor u klaar bij eventuele vragen. Een overzicht van alle mogelijke vervoersmiddelen vindt u onder sneltransport. U treft hier een ruime keuze uit onder andere de volgende vervoersmiddelen: bussen, bestelwagens, schamelwagens en motorwagens.

A-B Transport Service: hét transportbedrijf voor alle vervoersopdrachten. Met passie, expertise én maatwerk gaan wij aan de slag met uw vracht, 24/7!

ContactformulierRoute