Transportbedrijf Venray

Transportbedrijf Venray

A-B transport Service is een gedreven en flexibele vervoerder. Als transportbedrijf verzorgen wij zowel speciaaltransport als groot transport in de omgeving van Venray. Zoekt u een transportbedrijf met een pro-actieve houding voor uw transport? Wij verrijden graag transporten met de volgende voertuigen:

  • Bussen;
  • Bestelwagens;
  • Motorwagens.

U kunt eenvoudig een offerte aanvragen voor uw transport onder sneltransport. U vindt hier ook een totaaloverzicht van alle voertuigen waarmee wij transporten verrichten.

Het rijden van internationaal transport

Op korte rijafstand van Venray zijn wij een erkend transportbedrijf. Met een adequate aanpak verzorgen wij klein- en groot transport. Dient uw transport over de grenzen bezorgd te worden? Geen probleem. Wij handelen alle formaliteiten met de douane af, zodat internationaal transport tot de mogelijkheden behoort.

Veilig en snel transport voor onze klanten

Conform AVC- en CMR voorwaarden worden transporten verreden. U kunt hierbij rekenen op een exclusief transport, 24/7. Verder staan wij voor overzichtelijke en duidelijke afspraak met één contactpersoon, waardoor u altijd inzicht heeft in uw transport. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

A-B Transport Service groeit als transportbedrijf op de weg. Hier zijn wij trots op. Hedendaags verzorgen wij onder andere transporten voor:

  • VDL;
  • Flowfirm;
  • Smart Vision.

Vraag een offerte aan

Als transportbedrijf in de regio Venray worden wij gekenmerkt door professionaliteit, meedenken in maatwerk, persoonlijk contact en ‘afspraak is afspraak’. Wilt u A-B Transport Service inschakelen voor uw transport? Vraag direct een offerte aan door contact met ons op te nemen. Wij denken graag met u mee, zodat uw transport tot in de puntjes wordt verzorgd!

Volgt u A-B Transport Service al op Facebook? Regelmatig plaatsen wij leuke berichten om onze klanten op de hoogte te houden omtrent transportnieuws!

ContactformulierRoute