Transportbedrijf Veghel

Transportbedrijf Veghel

A-B Transport is een flexibel, transparant én betrouwbaar transportbedrijf in de omgeving van Veghel. Wij staan voor het snel en vakkundig vervoeren van pakketten en transporten. Door het gevarieerde wagenpark kun je bij ons terecht voor zowel grote- als kleine transportopdrachten. Hierbij kunnen wij onze werkzaamheden uitvoeren binnen Nederland en in het buitenland.

Als kwaliteits transportbedrijf blijven wij graag in beweging. Met regelmaat breiden wij ons wagenpark uit om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. A-B Transport gaat mee met de laatste trends en ontwikkelingen en hanteert een werkwijze waarbij we nakomen wat we beloven. Derhalve kun je ook uitstekend bij ons aankloppen voor:

  • Sneltransport;
  • VAL, Value Added Logistics;
  • Internationaal transport.

 

Uw Transportbedrijf voor transport van en naar Veghel

Bij ons kun je rekenen op exclusiviteit. Dit wil zeggen dat alle transporten alleen voor jou worden gereden. Bovendien kunnen wij garanderen dat er geen tussentijdse overslag of stops plaatsvinden. A-B Transport biedt verder de volgende voordelen:

  • Track & Trace van de transportopdracht;
  • Persoonlijk contact;
  • Een passende oplossing met zorg voor de vracht.

 

Uiteraard worden de transporten verzekerd volgens de CMR en AVC voorwaarden.

Kies voor zekerheid en vraag direct transport aan

Zoek je een transportbedrijf in de regio Veghel dat snel kan inspelen op jouw transportopdracht? Kies het juiste vervoersmiddel onder sneltransport en vraag direct een offerte op maat aan. A-B Transport voorziet je van een passende oplossing waarbij we verder denken. Het is belangrijk dat er goed wordt samengewerkt omdat klanten ons zien als het verlengstuk van jouw organisatie. Wij zien ons daarom bij uitstek als partner die 24/7 voor je klaar staat en meedenkt!

A-B Transport: jouw transportbedrijf in de omgeving van Veghel!

ContactformulierRoute