Transportbedrijf Tilburg

Transportbedrijf Tilburg

In de omgeving van Tilburg verzorgen wij als transportbedrijf vele transporten. U kunt bij A-B Transport Service terecht voor klein- en groot transport, internationaal transport en VAL logistiek (Value Added Logistics).

Wij staan voor kwaliteit

De transporten worden exclusief voor onze klanten verreden. Hierbij staan wij voor een pro-actieve afwikkeling voor uw vracht. A-B Transport Service stelt zich op als een eerlijk en transparant transportbedrijf in de regio van Tilburg en staat voor de volgende kernwaarden:

  • Professioneel: gevarieerd wagenpark, Track & Trace en betrouwbaar team.
  • Meedenken in maatwerk: samen met ervaren transportplanners kijken we naar de snelste en veiligste manier om de vracht te vervoeren.
  • Persoonlijk: één contactpersoon met duidelijke en overzichtelijke afspraken.

 

Elk transport is bovendien verzekerd volgens AVC- en CMR voorwaarden. Dit betekent dat u met transportbedrijf A-B Transport Service kiest voor betrouwbaarheid en veiligheid!

Value Added Logistics

Onze expertise reikt verder dan slechts het vervoeren van transportopdrachten. Door de jaren heen hebben wij ons gespecialiseerd in VAL logistiek, oftewel Value Added Logistics. Zoekt u dé specialist in Value Added Logistics? A-B Transport Service staat garant voor een inzichtelijk en beheersbaar onderhoud aan uw winkelinventaris. Wij verzorgen de volgende taken voor retailbedrijven:

  • Oplossen van storingen;
  • Repareren of vervangen van onderdelen;
  • Uitrollen van nieuwe producten;
  • Signaleren en inventariseren van onderhoud;
  • Passen registratiesysteem.

 

Wij zijn 24/7 voor u bereikbaar

Onder het motto ‘afspraak is afspraak’ staan wij voor u klaar als transportbedrijf in de regio Tilburg. Heeft u vragen? Neem direct contact met ons op voor meer informatie en een advies op maat. Onze specialisten zorgen ervoor dat alles aan uw transportopdracht tot in de puntjes wordt geregeld!

Volg A-B Transport Service op Facebook om een volledige impressie van de vele mogelijkheden te krijgen. Wij heten u alvast van harte welkom bij ons transportbedrijf!

ContactformulierRoute