Transportbedrijf Oss

Transportbedrijf Oss

Zoek je een transparant en betrouwbaar transportbedrijf in Oss? Voor alle transportopdrachten van en naar Oss kom je naar A-B Transport. Uiteraard is exclusiviteit van de vracht gegarandeerd. Met een zeer gevarieerd wagenpark kun je bij ons terecht voor:

 

Met betrekking tot sneltransport kun je A-B Transport inschakelen voor transportopdrachten met:

  • Bestelwagens;
  • Bussen;
  • Motorwagens;
  • En meer.

 

Zwaar transport in regio Oss en heel Nederland

A-B Transport groeit als transportbedrijf in Oss en omgeving. Wij leveren sneltransport in de breedste zin van het woord. Heb je te maken met zwaar transport? Geen probleem, zwaardere vervoersopdrachten zijn makkelijk te realiseren met onze kraanwagens, diepladers en vrachtwagens.

Internationaal transport

Eveneens kun je bij ons terecht voor internationaal transport door heel Europa. Voor alle transportopdrachten geldt dat wij staan voor:

  • Professionaliteit;
  • Maatwerk: track en trace is mogelijk;
  • Een persoonlijk contact met het motto: ‘afspraak is afspraak’.

 

De transporten zijn verder verzekerd volgens CMR en AVC voorwaarden. Je kunt dus rekenen op uitstekende kwaliteit. Wij zien ons als het verlengstuk van je organisatie, het visitekaartje bij klanten. Het is derhalve belangrijk dat transporten worden overgelaten aan echte specialisten, aan een partner die met je meedenkt. A-B Transport staat hierbij 24/7 voor je klaar.

Vraag direct je transport aan

Schakel direct A-B Transport als transportbedrijf in voor transporten in de regio Oss. Je kunt het formulier invullen onder sneltransport voor het aanvragen van een offerte. Kies vervolgens het juiste vervoersmiddel en krijg snel een antwoord terug. Ook kun je contact met ons opnemen via info@abtransport.nl of 0413-335233. Onze medewerkers geven je graag een passend advies en voorstel voor je transportopdracht!

ContactformulierRoute