Transportbedrijf Nijmegen

Transportbedrijf Nijmegen

Sinds 1999 zijn wij een erkend transportbedrijf voor transportopdrachten in en naar Nijmegen. Bent u op zoek naar een vervoerder met aandacht voor u als klant? A-B Transport Service staat met een gevarieerd wagenpark klaar voor:

 

Wij realiseren dagelijks vele transportopdrachten in binnenland en buitenland. Kleine- of grote transporten: A-B Transport Service is uw specialist met een uitgebreid wagenpark. Zo vervoeren wij de transportopdrachten onder andere met bestelwagens, bussen en moterwagens. Voor speciale transporten maken wij gebruik van schamelwagens en kraanwagens.

Exclusiviteit van het transport is gegarandeerd

Als transportbedrijf in de omgeving van Nijmegen staan wij voor exclusiviteit. Dit betekent dat de transporten enkel voor u als klant worden verreden. Verder kunt u met A-B Transport Service rekenen op:

  • 24/7 bereikbaarheid;
  • Persoonlijk contact met duidelijke en overzichtelijke afspraken;
  • Track & Trace systeem voor het volgen van uw vracht;
  • Snelle en zekere afhandeling van uw transportopdracht.

 

Wij maken waar wat wij beloven. Onder het motto ‘afspraak is afspraak’ vervoeren wij uw vracht, waarbij veiligheid en betrouwbaarheid centraal staan. Wij kunnen dit garanderen door de transporten te verzekeren onder AVC- en CMR voorwaarden.

Vraag direct uw offerte aan!

U kunt direct onder sneltransport terecht voor het aanvragen van een offerte. Kies vervolgens het juiste vervoersmiddel en wordt geholpen door echte specialisten. Heeft u vragen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met A-B Transport Service, hét transportbedrijf in de omgeving van Nijmegen!

Voor een kleine impressie van de vele mogelijkheden kunt u ons volgen op Facebook. Met regelmaat plaatsen wij hier diverse nieuwtjes en ontwikkelingen. Wij heten u alvast van harte welkom bij A-B Transport Service!

ContactformulierRoute