Transportbedrijf Breda

Transportbedrijf Breda

Zoekt u een flexibele en betrouwbare vervoerder voor uw transport? A-B Transport Service levert als transportbedrijf een diversiteit aan transportopdrachten in en naar Breda. Met een pro-actieve houding verrijden wij transporten met:

  • Bussen;
  • Bestelwagens;
  • Motorwagens.

 

Wilt u een transport laten vervoeren met bijzondere afmetingen? Voor speciaaltransport maken wij gebruik van onder andere kraanwagens en schamelwagens. Onder sneltransport kunt u uw offerte aanvragen voor transporten. Heeft u liever een passend advies? U kunt ons direct bellen via 0413-335233. Met een adequate aanpak kunt u rekenen op een snelle en passende oplossing voor uw transport.

Voor klein-, groot- en internationaal transport

Met A-B Transport Service kiest u voor een erkend transportbedrijf. Wij verzorgen zowel kleine- als grote transporten. Daarnaast vormt internationaal transport geen enkel probleem voor ons. Hierbij handelen wij alles met de douane af. Kortom: voor alle transportopdrachten komt u naar A-B Transport Service!

Wij staan voor een snel en veilig transport

Sinds 1999 verzorgen wij het vervoer voor onze klanten. Hedendaags verzorgen wij onder andere transporten voor VDL, Flowfirm en Smart Vision. Met een persoonlijke werkwijze staan wij voor:

  • Exclusief transport;
  • Verzekering van het transport onder AVC- en CMR voorwaarden;
  • Het vervoeren van transportopdrachten 24/7;
  • Overzichtelijke en duidelijke afspraken met één contactpersoon.

 

Gespecialiseerd in Value Added Logistics

Wij zijn groot geworden door klein te blijven. Zoekt u een ervaren partner voor een inzichtelijk en beheersbaar onderhoud van uw winkelinventaris? Laat A-B Transport Service uw Value Added Logistics regelen. Met hulp van ervaren specialisten heeft u altijd een inzichtelijk en beheersbaar winkelinventaris.

Vraag direct uw offerte aan

Wilt u A-B Transport Service inschakelen als transportbedrijf voor uw transport in de omgeving van Breda? Vraag direct een offerte aan, of neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij helpen graag en zorgen ervoor dat het transport tot in de puntjes wordt geregeld!

ContactformulierRoute