Transport Veghel

Transport Veghel

A-B Transport Service is gevestigd op slechts 15 minuten van Veghel. Ook bedrijven uit Veghel weten ons te vinden voor hun sneltransport. Met ons eigen gevarieerde wagenpark garanderen wij altijd de inzet van het meest passende vervoer. Ook als het gaat om bijzondere afmetingen of bijzonder kostbare lading.

  • Sneltransport;
  • Value Added Logistics.

 

Spoedtransport vanuit Veghel

Wij zijn sinds 1999 een bekende speler op het gebied van transport vanuit Veghel. Als er een spoed achter een transport zit, kunnen wij de lading binnen 15 minuten afhalen in Veghel en zonder tussenstops vervoeren naar de bestemming. A-B Transport Service vervoert pallets, dozen en losse goederen. Je vracht is tijdens het transport verzekerd volgens CMR en AVC voorwaarden.

Transport is maatwerk

Onze ervaren planners zorgen in de eerste plaats voor persoonlijk contact en heldere communicatie. Je krijgt direct een passende offerte en overlegt samen welke mogelijkheden er zijn. Maatwerk transport vereist expertise. Juist bij vracht met bijzondere afmetingen is het belangrijk het juiste vervoer te kunnen regelen. Ook de waarde van het transport is belangrijk. Daarom kies je juist voor exclusief vervoer. Heb je meerdere zendingen met verschillende eindbestemmingen? Geen probleem voor A-B Transport Service!

Internationaal Sneltransport

Ook voor internationale transporten vanuit Veghel ben je bij ons aan het juiste adres. Je zending is live te volgen via het track & trace volgsysteem. Ook handelen wij douaneformaliteiten snel af door onze transportvergunningen. Je bent hierdoor in staat om je servicegraad bij je afnemers te verhogen en je concurrentiepositie te verbeteren. A-B Transport Service is het verlengstuk van je organisatie en je visitekaartje bij je klant. Wij zijn een volwaardige speler op het gebied van internationale sneltransporten!

Contact

Heb je met spoed een exclusieve vervoerder nodig vanuit Veghel of directe omgeving? Gewoon even bellen: 0413 33 52 33.

ContactformulierRoute