Transport Uden

Transport Uden

A-B Transport Service is gevestigd op slechts 5 minuten van Uden. Wij zijn niet alleen snel, maar persoonlijk, oplossingsgericht en flexibel. Met ons eigen gevarieerde wagenpark garanderen wij altijd de inzet van het meest passende vervoer. Snel, persoonlijk en direct geregeld. Voor transport in Uden en directe omgeving zijn wij al sinds 1999 dé partner voor al je sneltransport.

Sneltransport vanuit Uden

Wij rijden voor opdrachtgevers in Uden, Oss, Veghel en omgeving. Onze chauffeur kan dus altijd binnen 20 minuten laden. Elk transport wordt exclusief voor je gereden, zonder tussentijdse stop of overslag. Met track & trace kun je de zending eenvoudig volgen. Je vracht is tijdens het transport verzekerd volgens CMR en AVC voorwaarden.

Meedenken in maatwerk transport

A-B Transport Service staat voor een directe, persoonlijk en heldere communicatie. Het transport wordt direct voor je geregeld. Tarieven worden meteen doorgegeven en er wordt met je overlegd wat er mogelijk is. Onze transportplanners weten exact hoe er met je lading omgegaan moet worden en vertalen dit naar het snelste en veiligste transport. De waarde van je vracht is natuurlijk ook van groot belang. Veiligheid voor alles. Bij vracht met afwijkende afmetingen kunnen wij, met ons gevarieerde wagenpark, altijd een geschikte oplossing voor je bieden. Ons chauffeursteam is zeer ervaren en betrokken. Zij hebben de verantwoording voor je vracht en zorgen onderweg voor maximale veiligheid. Echte meedenkers in maatwerk transport!

Sneltransport door heel Europa

Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week inzetbaar, in Nederland en over de grens, voor internationaal transport. Het transport is door onze Planning live te volgen via het track & trace volgsysteem. Wij hebben alle nodige transportvergunningen. Douaneformaliteiten worden direct afgehandeld. Het wordt altijd goed opgelost met A-B Transport Service!

Contact

Voor al je transportvragen kun je ons bereiken via 0413 33 52 33. Je kan ook een e-mail sturen naar info@abtransport.nl

ContactformulierRoute