Transport Eindhoven

Transport Eindhoven

A-B Transport Service is hét transportbedrijf voor sneltransport en value added logistics. Zoekt u een flexibele en betrouwbare vervoerder voor uw transport in en naar Eindhoven? Wij leveren transporten in de breedste zin van het woord. U kunt bij ons terecht voor transporten met:

  • Bestelwagens, bussen en bakwagens;
  • BE-combinaties en vrachtwagens;
  • Motorwagens;
  • Kraanwagens, schamelwagens huif- en open.

 

Door de ruime diversiteit aan vervoersmiddelen hebben wij onze specialismen weten uit te breiden naar het vervoeren van vrachten met bijzondere afmetingen, machine-onderdelen én staal- en RVS constructies. Met andere woorden kunt u ons inschakelen voor elk speciaaltransport. Dit maakt A-B transport Service uitermate geschikt voor transporten in en naar Eindhoven.

Transportbedrijf: betrouwbaar en veilig

Het uitgebreide wagenpark zorgt ervoor dat wij kleine- en grote pakketten eenvoudig kunnen transporteren. Als transportbedrijf leveren wij transporten voor zowel MKB’ers als grote bedrijven. Zo rijden wij onder andere voor VDL, Jumbo Supermarkten en Kruidvat.

Bij al onze transporten houden wij nadrukkelijk rekening met betrouwbaarheid én veiligheid. Wilt u transport in de omgeving van Eindhoven laten verzorgen door A-B Transport Service? U kunt bij ons rekenen op:

  • Track & Trace;
  • Rechtstreeks transport zonder overslag;
  • Verzekering volgens AVC- en CMR voorwaarden.

 

A-B Transport: uw koeriersbedrijf in omgeving Eindhoven

A-B Transport Service is groot geworden door klein te blijven. Wij staan namelijk voor een persoonlijk contact, waardoor u altijd duidelijkheid heeft over uw transport. Onze professionele werkwijze én uitgebreide wagenpark maakt A-B Transport Service hét transportbedrijf in de regio Eindhoven. Heeft u vragen of wilt u  meer informatie over A-B Transport Service? Neem dan contact met ons op. Onder sneltransport kunt u direct terecht voor het aanvragen van een offerte. Kies uw vervoersmiddel en laat het transport verzorgen door onze specialisten!

Wist u al dat wij gespecialiseerd zijn in Value Added Logistics? Door pro-actief met u als klant mee te denken, staan wij voor een inzichtelijk en beheersbaar onderhoud aan het winkelinventaris. Meer informatie? Kijk direct onder value added logistics.

ContactformulierRoute