Sneltransport Oss

Sneltransport Oss

A-B Transport Service verricht koeriersdiensten voor sneltransport in de regio Oss. Als transportbedrijf staan wij voor het leveren van transporten in de breedste zin van het woord. U kunt bij ons transportbedrijf terecht voor transporten met:

 

Value Added Logistics, oftewel VAL

Wij zijn meer dan slechts een transportbedrijf. Naast sneltransport in Oss en omgeving kunt u daarom ook bij ons terecht voor Value Added Logistics. Dit wil zeggen dat wij pro-actief met u als klant meedenken en garant staan voor een inzichtelijk en beheersbaar onderhoud aan het winkelinventaris. Voor retailbedrijven is dit een échte aanrader!

Door Value Added Logistics door A-B Transport Service te laten regelen, bent u verzekerd van het snel en goed uitvoeren van:

  • Kleine storingen, zoals veiligheidspoorten of de kassa;
  • Repareren of vervangen van stellingen, kasten, verlichting etc.;
  • Uitrollen van nieuwe producten;
  • Inventariseren en signaleren toekomstig onderhoud;
  • Een overzichtelijk registratiesysteem.

 

Laat transport in Oss en omgeving over aan A-B

Voor zowel kleine- als grote pakketten zijn wij hét flexibele en betrouwbare transportbedrijf. Het uitgebreide wagenpark zorgt ervoor dat wij elke opdracht aankunnen. Bovendien heeft u bij A-B Transport Service mogelijkheden tot Track & Trace, rechtstreeks transport én verzekering volgens AVC- en CMR voorwaarden.

Onze organisatie groeit op de weg. Wij blijven groot door klein te blijven. Door een persoonlijke werkwijze en professioneel wagenpark zijn wij dé specialist voor sneltransport in en naar Oss. Heeft u vragen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op en laat u vrijblijvend informeren. U kunt ons bereiken via 0413-335233 of info@abtransport.nl. Als transportbedrijf staan wij 24/7 voor u klaar door heel Europa!

ContactformulierRoute