Koeriersdienst

Koeriersdienst

Zoekt u een ervaren koeriersdienst voor het verzorgen van transporten? Een partner met vele mogelijkheden en die gericht meedenkt met klanten? Met een uitgebreid wagenpark kunt u bij A-B Transport Service terecht voor een diversiteit aan transportopdrachten. Zo verzorgen wij als transportbedrijf:

 

Snel transport wordt verzorgd tot in de puntjes

Wij staan met onze koeriersdienst 24/7 voor u klaar. Door adequaat te reageren op transportopdrachten kunt u bij A-B Transport Service rekenen op een snelle en passende oplossing voor uw vracht. Wij worden door onze klanten als een flexibele koerier omschreven. Zelfs onder hoge tijdsdruk kunnen wij uw sneltransport regelen. A-B Transport Service is groot geworden door klein te blijven. Tegenwoordig verzorgen wij transporten voor onder andere VDL Uden, FoodeQ Steenbergen, C&T Technics Uden, Combi Tech Uden, Flowfirm Veghel, Mega Group Veghel, Galvano Eindhoven. Smart Vision Eindhoven. Hier zijn wij heel trots op!

Naast een snelle en veilige verzending van uw vracht, kunt u bij onze koeriersdienst ook rekenen op:

  • Exclusief transport: transporten worden alléén voor u gereden met de garantie dat er tussentijds géén stops of overslag plaatsvinden;
  • Verzekering van transport onder AVC- en CMR voorwaarden;
  • Pro-actief zorg afwikkelen van uw opdracht: oplossingen zoeken onder de meest lastige omstandigheden.

 

Koeriersbedrijf: voor alle transportopdrachten

Sneltransport, internationaal- of zwaar transport: voor alle transportopdrachten komt u naar A-B Transport Service. Vraag direct een offerte aan door het contactformulier in te vullen onder sneltransport. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen om u te laten adviseren. Onze specialisten helpen graag en zorgen ervoor dat het transport tot in de puntjes wordt geregeld. A-B Transport Service: het meest persoonlijke en flexibele koeriersbedrijf voor uw transport!

Volgt u A-B Transport Service al op Facebook? Via dit kanaal verkrijgt u een goed overzicht van alle mogelijkheden. Benieuwd? Neem gerust een kijkje. Wij heten u alvast van harte welkom bij A-B Transport Service!

ContactformulierRoute