Koerier Veghel

Koerier Veghel

Bent u op zoek naar een flexibele koerier in de omgeving van Veghel? Vraag een offerte aan bij A-B Transport Service en ervaar hoe wij uw opdracht veilig en snel uitvoeren. Onze koeriersdienst staat 24/7 voor u klaar!

Het transport

Wilt u een klein pakket vervoeren, of juist een grote bestelling af laten leveren? Bij A-B Transport Service is alles mogelijk. Wij hebben nog nooit “nee” hoeven zeggen op een transportopdracht. Wij hebben namelijk een uitgebreid wagenpark met verschillende opleggers en extra lange aanhangers. A-B Transport Service beschikt over de volgende voertuigen:

 

Waarom A-B Transport Service

We krijgen van onze klanten positieve ervaringen terug. Wat de klanten aanspreekt aan ons bedrijf is het contact. Wij werken met twee planners. Per project werkt er één planner aan een opdracht. De planner reageert binnen vijf minuten op de aanvraag van een offerte. De vraag wordt vervolgens snel beantwoord met een passend en snel voorstel. Indien u hiermee akkoord gaat, kunnen wij zorgen voor een veilig en snel transport.

Track & Trace

Uw vracht wordt door ons gevolgd via Track & Trace. Onze klanten hebben de mogelijkheid om hier ook inzage in te krijgen.

Rechtstreeks transport

Wij kunnen u garanderen dat het transport zonder overslag of zonder stops plaatsvindt. Wij rijden voor iedere klant een exclusieve rit.

Klanten

Wij rijden onder andere voor:

  • VDL Uden;
  • Flowfirm Veghel;
  • Mega Group Veghel;
  • Galvano Eindhoven.

 

Contact

Bent u gevestigd in de omgeving Veghel en op zoek naar een koerier? Maak gebruik van het contactformulier of bel ons op telefoonnummer 0413-335233. Wij transporteren graag uw opdracht!

ContactformulierRoute