Koerier Uden

Koerier Uden

Bent u op zoek naar een koerier voor transportopdrachten in en naar Uden? Neem dan contact op met A-B Transport Service. Met 35 ervaren chauffeurs en een groot wagenpark leveren wij elk transport op de juiste plek, op de juiste tijd af.

Transport

Of het nu gaat om pallets, losse goederen of dozen, wij regelen uw transport tot in de puntjes. Met één contactpersoon regelen wij voor uw transport het juiste vervoersmiddel. Elke vracht wordt tijdens de route gevolgd door Track & Trace. De opdrachtgever kan, indien gewenst, ook inzage krijgen. Tevens kunnen wij u garanderen dat er geen tussentijdse overslag of stops zijn. De vracht is tijdens de transport verzekerd volgens AVC en CMR Voorwaarden. Kortom; A-B Transport Service gaat voor veiligheid!

Specialismen

Wij kunnen met trots zeggen dat wij nog nooit “nee”gezegd hebben tegen een transportopdracht. Dit komt vanwege de voorzieningen die ons bedrijf heeft, en ook door de specialismen die wij binnen ons bedrijf hebben. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in:

  • Het vervoer van vracht met bijzondere afmetingen;
  • Machine-onderdelen;
  • Staal- en RVS constructies.

 

Wie is A-B Transport Service

In 1999 zijn wij gestart als transportbedrijf met slechts één bestelwagen. Door steeds meer chauffeurs in dienst te nemen en het wagenpark uit te breiden met vele verschillende vervoerssoorten, is het nu een bedrijf dat in de regio Uden bekend staat als een betrouwbaar en flexibel transportbedrijf. Tegenwoordig verzorgen wij transporten voor onder meer:

  • VDL Uden;
  • FoodeQ Steenbergen;
  • C&T Technics Uden;
  • Combi Tech Uden.

 

Contact

Heeft u een transportopdracht? U kunt een offerte aanvragen met het aanvraagformulier. Vragen? Maak gebruik van het contactformulier, of bel ons op 0413335233.

ContactformulierRoute