Koerier Oss

Koerier Oss

Wilt u in of naar Oss een pakket verzenden met een koerier? Bij A-B Transport Service kunnen wij u goed helpen. U heeft bij ons de zekerheid dat uw pakket goed, veilig en op tijd aankomt.

De voordelen van A-B Transport Service

Al sinds 1999 zijn wij gespecialiseerd in transportdiensten. In de loop der jaren is ons wagenpark zo uitgebreid dat wij voor elke opdracht het juiste vervoer bieden. Wij beschikken over de volgende voertuigen:

 

Naast 35 ervaren chauffeurs hebben wij ook twee planners in dienst. In het proces heeft u altijd te maken met één planner. Deze persoon zal van begin tot eind alles tot in de details regelen voor uw transport. Op deze manier kunnen wij het klantcontact optimaliseren. Het voordeel hiervan is dat wij snel de bedrijven en klanten leren kennen, waardoor er nog efficiënter gewerkt kan worden.

A-B Transport Service staat voor afspraak is afspraak. Met trots kunnen wij zeggen dat wij nog nooit “nee” hebben verkocht op een transportvraag.

Werkwijze

U kunt direct een offerte aanvragen. Wij reageren daar snel op, zodat u weet wat de mogelijkheden zijn. Indien u het prettig vindt, kunt u ons ook telefonisch bereiken. Samen met één van onze planners reageren wij pro-actief op uw transportopdracht.

Zekerheid en veiligheid

A-B Transport Service staat voor kwaliteit. Daar hoort zekerheid en veiligheid bij:

  • Het transport is verzekerd volgens AVC en CMR voorwaarden;
  • Elk transport wordt door middel van Track & Trace gevolgd. U kunt hierin ook inzage krijgen;
  • Er zullen gegarandeerd geen tussentijdse overslag of stops plaatsvinden.

 

Contact

Is uw interesse gewekt? Wilt u uw transport laten vervoeren door een flexibele koerier in de buurt van Oss? Neem dan contact met ons op door het contactformulier in te vullen of bel ons op 0413335233.

ContactformulierRoute